Videochat de acasa

Videochat de acasa

fii independenta

Vrei sa lucrezi cat vrei fara sa fii nevoita sa te deplasezi ? Te-ai saturat de sefi stresanti si de salariul mic? Alege sa faci videochat de acasa cu Studio Experience.

Incearca videochat de acasa

Ai nevoie de un calculator sau laptop, o camera video si o conexiune la internet, aranjeaza-ti camera si asigura-te ca nu esti deranjata, GATA acum poti incepe sa stai pe chat.

Videochat-ul este o ocupatie distractiva, ce implica contactul cu multe persoane din toata lumea, iar tu esti platita sa te simti bine discutand cu acestia. Nimeni nu te va obliga sa faci anumite lucruri, esti libera sa procedezi asa cum iti doresti. Pentru a putea proteja identitatea modelelor utilizatorilor din Romania le este blocat accesul pe site-urile pe care te vei loga, iar tu poti bloca orice persoana cu care nu vrei sa discuti.

Primesti banii IN FIECARE ZI

Poti sa intri in ce zi vrei si la ce ora, poti sa stai cat vrei, primesti banii direct pe cardul tau. Vei vedea tot timpul cati bani ai castigat pe site-uri si cati trebuie sa primesti. Pentru a putea primi banii ai nevoie de un card sau cont la orice banca din Romania, sau prin posta lunea si vinerea.

Cu sau fara experienta

Daca ai mai lucrat in videochat iti va fi mai usor, dar daca nu ai mai lucrat nu trebuie sa iti faci griji noi te vom ajuta din primul moment cu toate informatiile de care ai nevoie sa te descurci si sa faci cat mai multi bani.

Daca nu esti inca hotarata consulta legaturile din dreapta pentru a afla mai multe informatii despre videochat de acasa.

 

 

Contacteaza-ne

Email: lucrezi_de_acasa@yahoo.com

Poti folosi si pagina noastra pentru a trimite un email. Click aici

Facebook

Foloseste linkul pentru a trimite un mesaj pe pagina de facebook.

Yahoo Messenger: lucrezi_de_acasa

Foloseste linkul pentru a deschide Yahoo Messenger si introdu id-ul nostru "lucrezi_de_acasa" pentru a ne trimite un mesaj.

Discuta cu noi pe chat

Foloseste chatul pentru a discuta direct cu noi, daca suntem offline ne poti lasa un mesaj.