Videochat  acasa

Videochat acasa

Videochat acasa cu plata zilnica. Intre 400$ si 2000$ in fiecare luna. Afla cum poti sa-ti indeplinesti visele lucrand chiar din intimitatea casei tale

Inscrie-te acum

Videochat acasa CU PLATA IN FIECARE ZI

Nu trebuie sa ne alegi pe noi doar pentru ca pornim de la afirmatia ca suntem cei mai buni in ceea ce priveste videochat-ul de acasa. Noi suntem cei care vor ca tu sa ai productivitate si mai important, avem totul ca sa te ajutam si sa reusim impreuna in acest domeniu.

Studio Experience ofera cel mai mare comision din tara pentru modele, 70% si BANII ZILNIC.

Noi suntem studioul care isi promoveaza propriile modele pentru a le ajuta pe acestea sa castige cat mai multi bani.
Alege sa colaborezi cu echipa noastra si garantat vei fi satisfacuta de alegerea ta. Obiectivul nostru este ca tu sa te simti protejata, respectata, speciala asa cum esti.

DE ACASA SAU DE LA STUDIO ?

Probabil majoritatea modelelor isi pun aceasta intrebare cand se decid sa inceapa o cariera in Videochat acasa. Ca voi sa puteti lua decizia corecta, vom incerca sa prezentam situatia reala.

AVANTAJE DE ACASA:

Lucrezi de acasa , fara un program fix.
- Tu esti propiul sef.
- In fiecare zi vei avea banii in cont.
- Nu esti spionata si inregistrata cum se intampla in majoritatea studiourilor.
-Nimeni in afara de tine nu va sti unde lucrezi.

AVANTAJE

FII INDEPENDENTA Doresti sa ai un job fara sa fii nevoita sa te deplasezi ? Te-ai saturat de sefi stresanti si de salariul mic? Alege sa faci Videochat acasa cu Studio Experience.

INCEARCA Videochat acasa Lucrurile sunt foarte simple. Un laptop sau calculator, o camera video si esentiala o conexiune la internet, decoreaza-ti camera si fii sigura ca nu esti perturbata, GATA acum poti incepe activitatea.

PRIMESTI BANII IN FIECARE ZI

Metoda de plata este foarte simpla. Banutii se livreaza dupa fiecare zi de activitate prin banca, prin posta lunea si vinerea sau prin western union.
Ideea este de asemenea foarte simpla: cu cat lucrezi mai mult cu atat castigi mai bine.

CU SAU FARA EXPERIENTA In cadrul echipei noastre, experienta nu este un punct forte. Noi te vom ajuta cu programe de traduceri pentru ca vei purta conversati doar cu persoane din Occident. Celor din Romania este absolut interzis accesul pe site-urile unde tu vei fi pe chat. Sigur ca ar fi un avantaj cateva cunostinte de baza in limba engleza sau in alte limbi de circulatie internationala.

Videochat acasa