Despre Videochat

Ce este activitatea de Videochat ?

Videochatul consta in conversatii cu tenta erotica pe internet in fata webcam_ului cu membri in general din USA, Canada, Australia si UK .Trebuie sa fii dezinhibata si sa realizezi ca te vede doar James din USA si Richard din Canada, Persoane cu care niciodata in viata nu ai sa te intalnesti si sunt la mii de km distanta,totul e virtual .

De ce sa aleg studio Experience ?

Pentru ca iti garantam INTIMITATE, pentru ca iti TRIMITEM BANII IN FIECARE ZI, pentru ca dam CELE MAI MARI COMISIOANE, pentru ca te sustinem si te ajutam cu tot ce ai nevoie ca sa reusesti, pentru ca te lasam sa iti alegi singura programul de lucru, pentru ca intelegem ca ESTI SPECIALA..

Care sunt cerintele ?

Cautam fete intre 18 si 40 ani, inteligente si dornice sa faca multi bani. Oricine poate deveni model videochat trebuie doar sa indraznesti si sa ni te alaturi.
Ai nevoie de un calculator sau laptop,web-cam(sunt bune si cele integrate), conexiune la internet, o camera aranjata si in care sa nu fii deranjata.

Trebuie sa respect un program de lucru ?

NU ! Tu alegi cand vrei sa intri, tu alegi cat stai, tu iti alegi zilele cand esti libera fara sa fii nevoita sa anunti pe cineva sau sa ceri asta, noi suntem doar colaboratori tu esti propriul tau sef si TU DECIZI.

Cum imi primesc banii ?

Foarte simplu, daca ai un cont la orice banca din Romania noi iti facem transferul si ii primesti in aceeasi zi, iar comisionul il vom suporta noi.

Cati de multi bani pot sa fac ?

Asta depinde de cat de multe ore vei lucra si cat succes vei avea. Cele mai de succes modele depasesc 10.000 de euro lunar iar in medie modelele castiga 2000 de euro, depinde doar de tine. Cu noi vei face cei mai multi bani pentru ca noi platim cel mai mare procent din realizari si te vom sfatui cum sa devii un model de succes.

Pot bloca sau ignora anumiti utilizatori ?

Pe site-urile pe care vei lucra DIN Romania ESTE BLOCAT ACCESUL. Si in plus ai posibilitatea de a bloca si alte tari unde ai cunoscuti. Iti garantam confidentialitate 100% . absolut nimeni nu va avea acces la datele tale si nu va sti nimeni cine esti , esti doar un id si atat .

Ce procent ii revine modelului ?

Oferim modelelor noastre comision minim de 70% pana la 80%, depinde de tine cate ore vrei sa lucrezi si cat de bine te vei descurca, vei vedea mereu cati bani ai castigat. Nu exista alte comisioane sau taxe ascunse iti vom explica foarte clar cum iti poti calcula singura castigurile.

Cum pot deveni model Studio Experience ?

Este foarte simplu, trebuie sa ne contactezi prin messenger sau prin e-mail, ai nevoie doar de curaj de restul ne ocupam noi ( Inscriere , Initiere, Promovare si Plati catre tine in fiecare zi ). O sa avem nevoie de cateva poze pentru a-ti crea un profil cat mai atragator si sa fii cat mai vizitata si admirata.

Pe cate site-uri trebuie sa lucrez ?

Tu esti cea care decide, noi iti vom recomanda cele mai profitabile site-uri si tu vei alege din ele, nu esti obligata si chiar recomandam lucrul pe un singur site simultan, insa tu poti sa intri cum vrei.

Videochatul este legal ?

Nu exista nici o lege care sa interzica activitatea de videochat, doar legi care protejeaza demnitatea persoanei. De aceea este legal sa lucrezi cu STUDIO EXPERIENCE pentru ca noi nu iti vom solicita nimic care sa iti lezeze acest drepturi. De asemenea poti renunta la colaborarea cu noi in orice moment fara sa-ti faci griji.

 
 

  Contacteaza-ne

Email: lucrezi_de_acasa@yahoo.com

Poti folosi si pagina noastra pentru a trimite un email. Click aici

Facebook

Foloseste linkul pentru a trimite un mesaj pe pagina de facebook.

Yahoo Messenger: lucrezi_de_acasa

Foloseste linkul pentru a deschide Yahoo Messenger si introdu id-ul nostru "lucrezi_de_acasa" pentru a ne trimite un mesaj.

Discuta cu noi pe chat

Foloseste chatul pentru a discuta direct cu noi, daca suntem offline ne poti lasa un mesaj.